Celebrul tenor italian Luciano Pavarotti, internat incepand cu 8 august intr-un spital din Modena (Italia), pentru o “stare febrila”, va mai ramane spitalizat pentru ‘cateva zile’ pentru a fi supus unor investigatii medicale mai amanuntite, informeaza AFP.

‘Odata trecuta starea febrila’ medicii vor sa profite de prezenta tenorului in varsta de 71 de ani, operat de un cancer la pancreas in iulie 2006, pentru a efectua un set de investigatii medicale legat de aceasta boala, au declarat medicii spitalului.

Medicii au mai declarat ca in urma analizelor efectuate imediat dupa internare starea de sanatate a artistului este ‘satisfacatoare’ si ca acesta va fi externat in cateva zile.

De asemenea, pe 14 august, sotia tenorului Nicoletta Mantovani a declarat ca starea de sanatate a lui Pavarotti s-a ameliorat si ca va fi externat in zilele urmatoare.

Cantaretul de opera nu a mai aparut in public dupa operatia sa din 2006. La inceputul acestei veri, in timpul unei ceremonii muzicale oferita in onoarea sa, pe insula Ischia, in apropiere de Napoli, sotia sa a declarat ca tenorul se simte bine si ca pregateste un disc.