Postata de: Camelia Mircescu

La data: 20 August 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18632

Gunoi rezultat de la comertul cu pepeni

Catre: Primaria Sectorului 6 - Bucuresti

In atentia: Domnului Primar

Domnule Primar,

Subsemnata Camelia Mircescu, domiciliata in Bucuresti, str. Riul Doamnei nr. 8B, bl. T.S.1, sc.1, ap.60, sector 6, va rog prin prezenta sa solicitati SERVICIULUI AUTORIZATII FUNCTIONARE aflat in subordinea dvs. explicatii referitor cadrul legal in baza caruia s-a eliberat autorizatie de comercializare pepeni stradal in statia autobuzelor 105 si 368 de pe str. Riul Doamnei nr.

8, vis-a-vis de blocul in care domiciliez, fara ca cetatenii de etnie roma care se ocupa de acest negot sa fie obligati a incheia contract cu o societate de salubrizare in vederea ridicarii gunoiului rezultat in urma acestei activitati, precum si fara a li se asigura o toaleta ecologica in zona.

Precizez ca gunoiul rezultat este de proportii ingrijoratoare si constituie focar de muste si alte daunatoare, iar mirosul urinei (este vorba despre comert cu pepeni, care trebuie paziti 24 ore din 24 !!!) face imposibila respiratia in zona, in special in zilele acestea toride de vara.

De asemenea, perturbarea fonica cu melodii specifice ascultate pe multi decibeli si injurii caracteristice contribuie la deprecierea semnificativa a calitatii convietuirii in zona.

Totodata, va invederez faptul ca autoturismele parcate pe aceasta strada sunt tina preferata a acestor persoane pentru excrementele lor, iar in orele de circulatie maxima gramada de pepeni ajuta la blocharea circulatiei pietonale in zona.

In cazul in care exista, totusi, temei legal pentru eliberarea unei astfel de autorizatii (presupun ca altfel nu ar fi fost eliberata, nu ?!), va rog sa dispuneti imediat repararea prejudiciilor provocate de aceasta autorizare in detrimentul locuitorilor din zona (salubrizarea zonei, dezinsectie, deparazitare, asigurare toaleta ecologica, limitarea perimetrului ocupat de masiva gramada de pepeni etc.)

20.08.2007 Va multumesc.

Camelia Mircescu

www.domnuleprimar.ro