Mandruta produce pentru TVR 1 si are proiecte pentru Antena 1. Ioana Moldovan discuta cu Romantica, TVR, Realitatea, Prima si Antena pentru formate noi. Compania lui Turcescu are trei programe la Realitatea si a refuzat doua proiecte de emisiuni la postul public.

Mandruta are multe proiecte.

Sign Factory SRL, compania de productie TV a lui Lucian Mandruta, a propus Antenei 1 o emisiune de divertisment, una despre investitii personale, care s-ar putea concretiza sub numele „Banii rodesc”, si un format de stiri, care sa ofere telespectatorilor „Vesti bune”.

Intrucat proiectele asteapta un raspuns din partea reprezentantilor trustului lui Dan Voiculescu, Mandruta nu a oferit detalii. In schimb, emisiunile produse sezonul trecut vor continua.

Astfel, emisiunea „Bazar” de pe TVR 2 va prezenta, ca si pana acum, destinatii turistice interesante. „Linia Verde”, o emisiune ecologica difuzata pe TVR 1, prezentata de Dragos Bucurenci, va avea un format usor modificat.

Alte doua proiecte sunt in faza de discutii: „Patrula de mediu” este o emisiune despre probleme ecologice, produsa de Sign Factory in parteneriat cu Garda de Mediu, care ar putea sa intre din aceasta toamna in grila TVR 1. Al doilea proiect este o docudrama - „Iubirile domnitorilor”.

Robert Turcescu a refuzat TVR

Compania lui Robert Turcescu, RT Media Communications, se ocupa de productia emisiunilor 100a, „Kilocruciada” si „Arhitectonic” de pe Realitatea TV.

Intrebat ce alte proiecte mai produce compania sa pentru toamna, Turcescu a spus ca a refuzat semnarea unui contract cu TVR, castigat in urma unui concurs de proiecte pentru ca „e halucinant cum intelege TVR sa-si externalizeze productiile si cum se poarta negocierile”. Contractul se referea la doua emisiuni de divertisment.

„Vor fi niste ani grei si vreau sa ma concentrez pe 100%”, a incheiat Turcescu.

integral in EvZ