Fetele din formatia Spice Gilrls au cheltuit aproximativ un milion de lire pentru pietrele pretioase care vor decora coperta celui mai nou album al lor. Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton, Mel C si Geri Halliwell vor scoate albumul spre sfarsitul anului acesta, pentru a coincide cu inceperea turneului de revenire a trupei.

O editie speciala a albumului va contine cuvantul “SPICE” pe un fond alb, scris cu diferite pietre pretioase pentru fiecare litera, pietre reprezentative pentru fiecare componenta in parte.

Astfel S va fi facut din chihlimbar, pentru Victoria, P din rubin roz, pentru Emma, I-ul pentru Mel C va fi din diamande, Geri va fi reprezentanta de C din safir iar Mel B se va mandri cu E-ul din smarald, potrivit lse.co.uk.

“Ele au vrut ceva simplu si stilat si este, probabil, una dintre cele mai scumpe coperti de album care a fost vreodata facuta” a declarat o sursa apropiata lor.

Este posibil ca designerul italian Donatella Versace sa se ocupe de echipamentul fetelor pentru turneul de revenire. Celebrul designer este un mare fan al fetelor si a fost incantat de propunere, spune o sursa, potrivit careia “Hainele vor costa in jur de 200.000 de lire”.