"In prima parte, am aratat bine. Dupa pauza, romanii ne-au depasit complet. In special prin cei trei jucatori din fata - Mutu, Marica, Dica" - Fatih Terim, antrenor Turcia.

"Sper sa repetam si la Minsk aceasta prestatie. Turcia a fost un adversar foarte bun, a avut perioade reusite si ne-a pus in dificultate. Insa in repriza secunda am avut o circulatie mai buna a balonului si am reusit sa ne impunem jocul" - Victor Piturca, antrenor Romania.

Test

Selectionerul Victor Piturca a incercat formula pe care o pregateste pentru deplasarea din Belarus - o echipa capabila sa ajunga repede la poarta adversarului, lucru pe care tricolorii l-au aratat in prima repriza cind turcii pareau sa domine centrul terenului. Cuplul Radoi-Codrea a recuperat bine, iar trio-ul ofensiv Dica - Marica - Mutu a aratat multa creativitate.

Calitatea bancii de rezerve

Oamenii care au intrat pe parcurs in teren au reusit sa mentina calitatea jocului si sa faca, pe alocuri, diferenta. Dorinel Munteanu (intrat in locul lui Radoi) a legat bine compartimentele si a adus pasa sa de calitate. Nicolita a ridicat viteza pe flanc si, imbucurator, a intrat in combinatii reusite.

"I love you, Hagi"

Suporterii turci nu s-au dezmintit - au purtat tricouri cu numele lui Hagi, au cintat "I love you, Hagi", l-au injurat (in romaneste!) pe patronul Stelei, apoi s-au luat la bataie intre ei: fanii Galatei si ai altor echipe s-au descoperit reciproc in tribuna si au inceput sa se imbrinceasca. Jandarmii au intervenit pentru a potoli spiritele.

Putini suporteri

In tribunele uriasului "National", s-au aflat doar citeva mii de spectatori. A fost primul meci pe care nationala il disputa in Bucuresti, la 8 luni de la oficialul cu Belarus (3-1 in Ghencea). De la acea intilnire, cind Mutu a fost apostrofat de un grup de suporteri, "tricolorii" au parasit Capitala.

"Nu eu am refuzat Ghencea, a fost o decizie a intregii echipe", a delarat Mutu inaintea disputei cu Turcia.