Vedeta ar putea sustine un concert la Cluj-Napoca, pe 22 octombrie, organizatorii evenimentului din Romania fiind in negocieri avansate cu managementul artistei. Potrivit organizatorilor, negocierile vor fi finalizate la sfarsitul acestei saptamani.

Cu o cariera de peste 15 ani, Beyonce a devenit cunoscuta ca lider al formatiei Destiny’s Child, alaturi de care a debutat in 1990. Din 2001, Beyonce, Kelly Rowland si Michelle Williams s-au concentrat mai mult pe carierele solo.

Inainte de a se angaja si in cateva proiecte de film, Beyonce a devenit prima artista afro-americana si a doua femeie care a castigat premiul anual ASCAP pentru compozitorul pop al anului.

Dupa ce a jucat in musicalul „Carmen: A Hip Hop Opera”, produs de MTV, a urmat si rolul personajului Foxxy Cleopatra in filmul „Austin Powers - Goldmember”, care a punctat cu adevarat inceputul carierei sale in film. Primul sau single solo, intitulat „Work It Out”, a coincis cu lansarea comediei cu Mike Myers, transformand-o in superstar.

Integral in Gandul