Terminal A, o agentie portugheza de voiaj on-line, se pregateste sa inceapa sa opereze incepand din luna septembrie in peste 16 tari, printre care se numara si Romania, anunta Agencia Financeira, citata de Rador. Potrivit companiei, obiectivul este acela de a concura pe pieta internationala cu agentii precum Expedia si LastMinute, cu sediul la Londra si in Statele Unite.

Astfel, Germania, Italia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Anglia, Rusia, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Bulgaria, Austria si Elvetia se vor alatura in curand Portugaliei, Spaniei, Frantei si Belgiei, piete pe care Terminal A este deja prezenta.

Potrivit companiei, "acest plan agresiv de internationalizare in tari emergente precum cele din Europa de Est si Rusia va permite Terminal A sa devina lider, tinand seama de faptul ca aceste piete nu dispun de o mare concurenta".

"In Rusia intentionam sa devenim lideri de piata in scurt timp. Acelasi lucru se petrece cu Romania, Bulgaria si Polonia, piete mari, cu care avem o concurenta aproape nula", se afirma intr-un comunicat.