Avocatul iesean Florin Fluturel spune ca a primit recunoasterea oficiala a faptului ca are cea mai mare avere din lume. Prestigioasa institutie World Records Academy, care editeaza una din cele mai cunoscute Carti a Recordurilor, i-a confirmat printr-un document statutul de 'cel mai bogat om din lume', cu o avere de 98,75 miliarde de euro.

'Aproape imediat dupa aparitia articolului in ziarul Libertatea, am fost contactat de cei de la World Records Academy', mi-a spus avocatul Florin Fluturel, usor emotionat de prima confirmare oficiala a pozitiei de lider al miliardarilor lumii.

'Le-am pus la dispozitie toata documentatia, ei au analizat-o, dupa care mi-au transmis actul, semnat si stampilat, care dovedeste practic situatia reala: ca sunt mai bogat decat Bill Gates, ca sunt cel mai bogat om din lume'. De altfel, marti seara, stirea privind decizia WRA de a-l desemna pe Fluturel 'cel mai bogat om din lume' a aparut si pe site-ul oficial al organizatiei.

La sfarsitul lunii iulie, Libertatea publica in editia sa de duminica povestea aproape incredibila a avocatului iesean de 34 de ani, Florin Fluturel. Acesta detine 79% din firma Romvector X, al carei capital social, dupa cum o dovedesc si actele de la Registrul Comertului, se cifreaza la nu mai putin de 392,4 miliarde lei, adica 125 miliarde de euro.

Integral in Libertatea