Gigi Becali a anuntat ca a facut o oferta de 1,5 milioane de euro Unirii Urziceni pentru atacantul Bogdan Stancu. Finantatorul Stelei a declarat pentru Sport.ro ca s-a inteles deja cu Gigi Netoiu, care detine o parte din drepturile de transfer ale jucatorului, si asteapta acum raspunsul Unirii.

Cu cateva zile in urma, MM Stoica, director executiv al clubului ialomitean, declarase ca Stancu nu va fi cedat sub nici o forma unui club din Romania, indiferent de suma oferita.

Bogdan Stancu, in varsta de 20 de ani, a explodat in Liga I la finalul sezonului trecut, dupa ce a trecut de la FC Arges la Unirea Urziceni. Titular in atacul Unirii, el a marcat vineri unicul gol al meciului prin care echipa sa a invins Universitatea Craiova in deplasare.

Stancu s-a remarcat si la meciul amical de tineret Anglia - Romania (scor 1-1), cand a marcat singurul gol al tricolorilor. Potrivit unor surse din conducerea Unirii, el a fost remarcat la acest meci de cativa scouteri ai unor formatii engleze de prima liga.