Vasluiul lui Dorinel Munteanu continua startul excelent de sezon si trece si de a cincea borna fara a cunoaste gustul infrangerii. Moldovenii s-au impus pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj, unul inundat de ploaia torentiala cazuta in Ardeal, si au urcat cel putin pana la jocul Rapidului pe locul intai. Marko Ljubinkovici a devenit golgheterul campionatului cu cinci goluri in cinci etape.

Daniel Sabou a deschis scorul pentru oaspeti in minutul 33 cu un sut puternic din interiorul careului mare, la o lovitura libera executata de antrenorul-jucator Dorinel Munteanu.

Radu Sabo a egalat pentru clujeni in minutul 57, transformand un penalti, dar peste 10 minute sarbul Marko Ljubinkovici a inscris pentru a cincea oara in debutul de sezon, reluand in plasa o centrare venita tot de la Dorinel Munteanu.

In minutul 84 acelasi Ljubinkovici a sutat puternic de la distanta, Tudor a respins, iar Petar Jovanovici a inscris in poarta goala. Peste doar un minut clujenii au redus diferenta prin golul lui Marius Suller care a reluat in poarta o minge respinsa in fata de Haisan.

Partida a consemnat debutul lui Gigel Coman la Universitatea Cluj. Mijlocasul a fost transferat in aceasta saptamana de la Steaua, pentru 100.000 de euro, si a evoluat in ultimele 15 minute ale jocului.