Cit de haiosi si destinsi sinteti intr-o dimineata de weekend?

Daca nici in weekend nu esti destins, cind sa mai fii?! Haiosi? Cu asta cam trebuie sa te nasti. Nu stim - si nici n-ar conta pentru ce facem la Realitatea TV - cit sintem de haiosi fiecare-n parte.

Impreuna insa ni se intimpla des. Iar asta, datorita faptului ca venim cu placere la munca in diminetile de weekend si ca sintem foarte buni prieteni.

De ce se bilbiie Eugen? Cind pune intrebari naive Nora?

Eugen nu e bilbiit si nici Nora vreo naiva. Dar cine ar putea suporta atita perfectiune?! Si-n plus, n-am mai avea nici un haz, nu-i asa? (Pe de alta parte numele de familie al iubitei lui Eugen este Balba!)

Din ce fel de stiri e facuta lumea?

Lumea este facuta din si de oameni. Oameni care-si traiesc vietile, fiecare dupa putinte, dupa cum il duce capul sau dupa cum ii e scris. Stirile sint asadar precum oamenii si vietile lor, si bune, si rele.

Motivul pentru care, in ultima vreme, pare sa fi crescut ponderea celor rele este probabil consecinta faptului ca prea multi oameni pe care nu-i prea duce capul, pentru ca asa le-a fost scris, au ajuns sa ingradeasca putirintele celorlalti.

Integral in Cotidianul