Postata de: RUS

La data: 27 August 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18774

Strada fara utilitati

Detin un imobil pe strada Mihai Romanul si as dori sa stiu cam cat va mai dura pana cand aceasta strada va avea utilitatile necesare, respectiv apa si canalizare, precum si un iluminat corespunzator, intrucat pe toata strada sunt maxim 5 becuri pe stalpi.

Mentionez ca de cate ori este seceta scade apa din fantani si nu mai este buna de baut, fiind un pericol pentru sanatatea locatarilor din aceasta zona.

De asemenea proprietarii de case care locuiesc aici, detin fose septice neecologice, care de cate ori ploua abundent se revarsa.In aceste conditii apa din fosa unuia ajunge in fantana altui vecin.

Deoacere in jurul Clujului sunt comune care au apa curenta si canalizare, nu mi se pare normal ca, intr-o zona rezidentiala a acestui oras sa nu fie aceste utilitati.

As dori sa imi raspundeti ce s-a intamplat cu materialele care au fost aduse pe marginea strazii in vederea utilarii strazilor Mihai Romanu si Macesului cu apa si canalizare de catre firma SADE si cam pe cand sa ne asteptam la inceperea lucrarilor.

www.domnuleprimar.ro