Dinamo si Lazio se intalnesc in aceasta seara pe Stadionul National, de la ora 22.00, in meciul decisiv pentru intrarea in grupele Ligii Campionilor. In tur, meciul disputat pe Stadio Olimpico din Roma s-a incheiat la egalitate, 1-1. Cu 48.000 de bilete vandute pana luni seara, meciul e asteptat de “caini” cu o incordare fara precedent. La fel si de italieni.

Mircea Rednic si Delio Rossi au fost extrem de transanti in conferinta de presa de luni.

Antrenorii, in tensiune maxima

“Am ramas la Dinamo nu pentru bani, ci pentru performanta. Si la cluburile mari cit ai performanta, continui, cind nu, trebuie sa te gindesti”, a declarat Rednic luni seara. Nu a vorbit prea mult despre accidentarile si suspendarile care ii decimeaza echipa, ci a anuntat ce vrea sa vada: un joc pe atac.

Delio Rossi, extrem de tensionat toata ziua de ieri, a anuntat si el cum va juca Lazio: “Am avut foarte multi jucatori accidentati, dar toti baietii mei vor lupta ca niste eroi”.

Marti dimineata mai erau 2.000 de bilete

Oficialii clubului Dinamo au anuntat luni ca au fost vandute deja 46.000 de bilete, urmand ca marti sa fie puse in vinzare ultimele 2.000, incepand cu ora 10.00.

Biletele ramase sunt doar la peluzele Stadionului National.

Echipa probabila

Potrivit Gazetei Sporturilor, formatia probabila pe care Rednic o va alinia este urmatoare: Lobont, Blay, Ropotan, Radu Stefan, Pulhac, Chiacu, Margaritescu, Andrei Cristea, Catalin Munteanu, Danciulescu, Niculescu.