Jeff Fahey este ultimul actor care s-a alaturat echipei de filmare pentru cel de-al patrulea sezon din filmul “Lost”, alaturi de Lance Reddick, Jeremy Davies, Ken Leung si Rebecca Mader. Acesta alaturi de vechii actori va filma primul episod din noua serie in Hawaii.

Producatorii, Damon Lindelof si Carlton Cuse, au spus despre Jeff Fahey ca are sensibilitatea potrivita pentru film, dar au preferat sa nu vorbeasca despre personajul pe care acesta il va interpreta, spunand doar ca actorul a fost prima si singura alegere pentru rol, potrivit ew.com.

“Fahey este unul dintre acei actori, care se regasesc in modelul Lost” a mai adaugat Lindelof.

Noua serie, pe care toata lumea o asteapta in cateva luni, va continua fara cunoscutul personaj Charlie, care a murit la sfarsitul celei de-a treia parti, interpretat de Dominic Monaghan, care “trebuia sa moara” dupa cum a spus Carlton Cuse.

In ultima sa zi de filmare Dominic a primit o vasla de la colegii sai pe care scria “For what you have given to LOST you will always be found in our hearts” - Pentru ce ai facut pentru LOST, vei ramane mereu in inimile noastre, conform site-ului lost-naufragiatii.com.