Coldwell Banker Affiliates of Romania, companie de consultanta si brokeraj imobiliar, a anuntat marti deschiderea primelor doua sucursale in Bucuresti, in Opera Center si pe calea Mosilor, investitie care se ridica la peste 200.000 de euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Oficialii companiei sustin ca deschiderea celor doua agentii face parte din planul de dezvoltare regionala al Coldwell Banker Affiliates of Romania si vor contribui la consolidarea activitatii companiei in domeniul imobiliar.

Cele doua agentii se afla in Opera Center, strada Costache Negri 1-5, respectiv Calea Mosilor 282, la intersectia cu bulevardul Dacia si pe Calea Mosilor 282, la intersectia cu bulevardul Dacia.

Potrivit reprezentantilor companiei, echipa nou formata cuprinde pentru inceput sapte persoane pentru fiecare agentie: patru brokeri si doi consilieri de vanzari pentru proiecte noi, iar activitatea lor va fi coordonata de catre un Branch Manager.

Programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare. Coldwell Banker Affiliates of Romania este unul dintre cele mai cunoscute branduri in industria de imobiliare din SUA. Compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial.

Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.