Patru cupluri se intrec sa amenajeze o casa intr-o noua emisiune de tip reality-show. Vor amenaja o casa in trei luni, vor locui in ea, dar, in acelasi timp, vor merge si la serviciu. Premiul cel mare: 50.000 de euro.

Patru cupluri sunt protagonistele emisiunii „Santier in lucru”, un reality-show pe care Prima TV il va difuza din 2 octombrie. Filmarile pentru cele 12 editii au inceput ieri.

Format international

Concurentii s-au mutat deja fiecare intr-o casa „la rosu” (care are doar acoperis si geamuri), in apropierea Gradinii Zoologice din Baneasa. Acolo vor si locui timp de 12 saptamani, cat dureaza competitia.

Practic, cu un buget de 50.000 de euro, ei trebuie sa amenajeze complet casa, iar la sfarsit s-o vanda. Intre orele 9.00 si 17.00, cand merg la serviciu, ei nu pot intra in casa, doar seara fiind rezervata amenajarii propriu-zise. Pot insa sa-si angajeze muncitori, totul in limita bugetului.

Producatorii au selectat din peste o suta de cupluri patru perechi diferite, printre care doi absolventi de medicina, doi vamaioti si un impatimit al manelelor. Fiecare cu gusturi diferite si cu altfel de viziuni asupra cladirii finale.

Formatul este unul international, cunoscut sub numele „The Block”. A fost difuzat in 15 tari din toata lumea, printre care Australia, Belgia, Marea Britanie, Rusia si Noua Zeelanda.

integral in EvZ