Conducerea clubului Rapid Bucuresti nu a putut indeplini conditiile atacantului Daniel Niculae, astfel ca jucatorul lui Auxerre va ramane la formatia franceza. Niculae nu a acceptat ca in clauzele imprumutului sa fie specificata si o suma cu care Rapid ar fi putut sa-l cumpere pe jucator la sfarsitul sezonului.

"Regret foarte mult ca am realizat o intelegere cu Auxerre, cu care am si semnat, cu managerii jucatorului. Mai mult, la telefon ne-am inteles si cu Nico. Dar, cand a fost vorba sa semnam, s-a sucit. Noi incercam sa-l convingem, dar vorbele noastre treceau pe langa el. Sunt de parere ca a pierdut mult din spiritul rapidist", a declarat pentru Fanatik finantatorul giulestean George Copos.

Copos a adaugat: "Treaba lui, dar acolo va sta in tribune. Daca asta este decizia lui, eu nu am ce face. Credeam ca interesul lui este sa joace, dar vad ca nu este asa. Daca Nico nu isi respecta profesia, va avea probleme in viitor."

Si directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu a confirmat sistarea negocierilor: "Imprumutul lui Daniel Niculae a cazut definitiv. I s-au oferit toate conditiile. Ne-am inteles la tot, dar nu a acceptat clauza de rascumparare. Clauza era o suma destul de mare pentru el."