Keira Knightley si Cate Blanchett, printre vedetele cu disfunctii alimentare.

In plin festival, la Venetia, starurile de la Hollywood nu inceteaza sa uimeasca, insa nu mereu printr-o prezenta stralucitoare pe covorul rosu sau prin declaratii surprinzatoare.

Mai slaba ca niciodata, Keira Knightley, starul din trilogia „Piratii din Caraibe”, a venit la festival pentru a promova cel mai nou film in care joaca, insa a atras atentia printr-o silueta fragila.

Actrita a plecat de la Venetia „frustrata”, deoarece atentia presei a fost indreptata mai mult spre problemele ei de sanatate, decat catre noul sau proiect cinematografic, „Atonement”.

„De cate ori o sa mai apara in discutie anorexia sau altceva legat de corpul meu si nu ceva ce tine de munca mea?”, le-a spus Keira Knightley colegilor din filmul „Atonement”.

Acuzata in anii trecuti ca are o influenta proasta asupra adolescentelor, care se infometeaza ca sa arate ca ea, actrita s-a aparat, spunand ca industria in care lucreaza inseamna, de fapt, pura fictiune.

„Filmele, revistele, fotografiile vand fantezii”, a argumentat Knightley. Aleasa recent noua imagine a parfumurilor Chanel, actrita a mai declarat ca i-ar placea sa vada mai multe tipologii de femei in campaniile publicitare.

Cate Blanchett tine diete drastice

Cate Blanchett, care il interpreteaza pe Bob Dylan in filmul „I’m Not There”, o pelicula intrata in cursa pentru Leul de Aur, a fost aproape de nerecunoscut la un dineu caritabil la care a participat de curand. Incredibil de slaba si foarte palida, actrita i-a socat pe cei prezenti.

„Poate era din cauza luminii, dar se vedea clar cum ii ies oasele prin piele”, a spus unul dintre invitati.

Starul, care purta odata masura 44, vorbeste rareori despre stilul sau de viata, insa, potrivit apropiatilor, este adepta unor diete drastice care au ajutat-o sa piarda kilogramele dobandite dupa cele doua sarcini.

integral in EvZ