Actorul Brad Pitt - care se afla la Venetia pentru a-si promova filmul The Assasination Of Jesse James By The Coward Robert Ford - a fost atacat de o fana, informeaza entertainmentwise.com.

Tanara s-a napustit asupra actorului si l-a strans de gat, in ciuda faptului ca Pitt era inconjurat de cateva garzi de corp. Potrivit Daily Mail, femeia in varsta de aproximativ 20 de ani a fost indepartata in scurt timp.

Incidentul a constituit o noua lovitura pentru actor, care a fost huiduit duminica de fotografi pentru ca a refuzat sa-si dea jos ochelarii de soare pentru realizarea catorva fotografii. Presa locala l-a poreclit pe renumitul actor de la Hollywood “Pit Bullo”.

Mai mult, Pitt si-a pastrat calmul si chiar s-a amuzat in momentul in care un critic a apreciat noul film al actorului ca fiind o drama a unui cuplu de homosexuali.

Razand, Pitt i-a spus criticului: “Daca asa ti se pare, este absolut perfect. Poti sa interpretezi asa cum doresti. De fapt, filmul este mult mai complex. Este adevarat ca este prezentata si povestea de dragoste a unor homosexuali. Filmul este unul complex si complicat.”.