Halle Berry asteapta primul ei copil, informeaza people.com. Castigatoarea premiului Oscar a declarat marti pentru Acces Hollywood: “Este adevarat. Sunt insarcinata in luna a treia. Eu si Gabriel suntem foarte fericiti si asteaptam de mult timp acest lucru.”.

Berry, in varsta de 41 de ani, si iubitul ei, modelul Gabriel Aubry (32 de ani) s-au cunoscut la o prezentare Versace din Los Angeles in luna noiembrie a anului 2005 si au aparut in public pentru prima data ca si cuplu in luna februarie, tot la o prezentare Versace, in New York.

La inceputul acestui an Berry a declarat pentru InStyle ca isi doreste foarte mult sa aiba copii.

Actrita a mai spus: “Vreau ca copiii mei sa fie constienti ca succesul vine in urma unei munci grele. Vreau sa inteleaga ca mai presus de bani este integritatea persoanei.”.

Intrebata daca urmeaza sa se casatoreasca cu Aubry, Berry (care a mai trecut prin doua casnicii) a declarat ca nu doreste sa se mai marite. “Nu ma mai casatoresc niciodata. De fapt, am ajuns la concluzia ca doi oameni pot sa fie impreuna si sa le mearga foarte bine si fara a avea un act care sa dovedeasca acest lucru.”.