Gwen Stefani este geloasa pe relatia foarte apropiata pe care o are sotul sau, Gavin Rossdale, cu micul Kingston, in varsta de un an si trei luni. Cantareata marturiseste ca uneori se simte data intr-o parte de catre sotul sau in favoarea micutului.

“Kingston este foarte apropiat de tatal sau in acest moment, iar eu sunt ceva de genul ‘OK ce se intampla cu mine?’ “ a declarat Gwen Stefani pentru o revista britanica.

“Sunt foarte bucuroasa pentru Gavin, dar o parte din mine este foarte geloasa. Kingston inca nu doarme toata noaptea si de obicei tatal lui il ia pentru cateva ore dimineata ca sa pot dormi si eu. Dar cand Gavin pleaca sa se spele pe dinti Kingston incepe sa planga din nou - este hilar”, a completat cantareata, potrivit lifestyleextra.com.

Dar in acelasi timp, starul in varsta de 37 de ani, spune ca aceasta relatie stransa dintre cei doi, are si o parte pozitiva, pentru ca i-a permis ei sa se intoarca la munca.

Cantareata spune ca se simte foarte bine in postura de mama si adora mirosul micutului, chiar si cand nu este cel potrivit.