De cand a aparut in public, cuplul Elena Basescu-Andrei Hrebenciuc e tinta a tot felul de zvonuri. Cele mai picante se refera, evident, la despartiri si tradari sau la reactiile parintilor, cunoscuti drept adversari politici incontestabili. Ultima informatie socanta a aparut in ultimul numar al revistei Star, sub titlul "Elena Basescu tradata de Hrebe junior".

Conform barfei care a ajuns in paginile revistei Star, "micutul" Hrebe a intrat intr-un nou scandal amoros. Elena Basescu, iubita oficiala, ar fi "tradusa" cu Anda Barb, nepoata lui Adrian Nastase, de fapt o veche relatie a lui Andrei.

"Anda e foarte indragostita de Andrei", sustine revista "Star", afirmand ca tanara (si ea manechin la Festivalul de Moda de la Iasi) "a suferit enorm cand si-a dat seama ca acesta a considerat-o doar o aventura".

Drept urmare, nepoata lui Nastase s-a bagat pe fir si l-a impins in pacat pe Hrebe junior. "Star" publica niste poze tandre cu Anda si Andrei si asteapta reactii: "E curios de aflat cum va reactiona Elena Basescu cand va afla ca a fost inselata de iubitul ei?".

Nu stim care a fost reactia Elenei Basescu, dar am reusit sa-i smulgem o declaratie Andei Barb. Tanara de 20 de ani, cu un unchi fost prim-ministru, a negat toate barfele si a vorbit, in exclusivitate, despre relatia ei cu Andrei, dar si cu Elena.

integral in Click