Locul ofera astfel conditii optime pentru o relaxare de cinci stele, iesire pe plaja privata si vedere la mare pentru toate apartamentele. In plus, cumparatorilor li se propune flexibilitate maxima in configurarea apartamentelor, care merge pina la 17 variante.

Complexul ofera mai multe tipuri de locuinte.

Spectrum Residences are apartamente de 2 camere, cu suprafete cuprinse intre 90 si 128 mp, apartamente de 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 146 si 226 mp, apartamente de 5 camere, cu suprafete de 339 mp, dar si apartamente de tip duplex, cu suprafete cuprinse intre 321 si 327 mp.

Fiecare dormitor matrimonial are baie si dressing propriu, iar livingurile apartamentelor au terase generoase catre mare cu deschideri osciloglisante largi. Se propun variante de apartamente cu terase ale caror suprafete variaza de la 9 pina la 134 mp.

Spatiile comunitare cu acces dinspre exterior si din interiorul cladirilor au fost proiectate central pe doua niveluri, intr-o maniera inovativa. Acestea ofera spalatorie, spatii multifunctionale, precum club, sala evenimente, sali fitness, piscina de 120 mp, sauna, jacuzzi, masaj, bar.

Accesul la aceste spatii va fi controlat si monitorizat 24 ore din 24 ore. In plus, oferta prezinta 202 spatii de parcare subterana amplasata pe doua niveluri, unde exista locuri simple sau duble in sistem park-lift, si 14 locuri de parcare supraterana pentru vizitatori.

Spectrum Residences include in oferta contorizare electronica individuala a utilitatilor, securizare si monitorizare permanenta, sistem centralizat de climatizare si ventilare si centrala termica cu gaz, amplasata la nivelul spatiului comunitar. De asemenea, finisajele sint exclusive.

Gresia si faianta sint produse in Spania si in Italia, parchetul este de provenienta germana si italieneasca, iar timplaria din aluminiu este adusa din Germania. Mai mult, cumparatorilor li se ofera posibilitatea alegerii culorilor si modelelor pentru gresie, faianta, obiecte sanitare si pentru parchet.

Spectrum Residences va fi finalizat in decembrie 2008. Contractarea apartamentelor a inceput deja, preturile variind intre 1.570-1.670 de euro/mp +TVA, in functie de nivel.

Astfel, parterul costa 1.570 de euro/mp construit, etajele 1-5 - 1.620 de euro/mp, etajele 6-10 ajung la pretul de 1.670 de euro/mp, iar etajele 11+12 (duplex) costa 1.645 de euro/mp.

Oferta este dedicata persoanelor cu posibilitati financiare insemnate, care isi permit un apartament de vacanta si care isi doresc in acelasi timp sa beneficieze de servicii premium.

Totodata, ansamblul rezidential poate reprezenta si o modalitate foarte buna de profit pentru investitorii imobiliari, fiind de asteptat ca pretul la finalizarea proiectului sa fie mult mai mare decit la contractarea in faza actuala a constructiei.

Ansamblul este usor accesibil dinspre Bucuresti, alte orase din tara sau din strainatate, Constanta avind in apropiere Aeroportul International “Mihail Kogalniceanu”.

Integral in Cotidianul