Mai multe site-uri au dat drept sigura, vineri dimineata, informatia obtinuta pe surse ca omul de afaceri Dinu Patriciu ar fi batut palma cu fratii Micula pentru preluarea unei parti a Centrului National Media, mai precis a posturilor de televiziune National TV si N24, precum si reteaua de radio National FM. Contactat de HotNews.ro, Dinu Patriciu a dezmintit categoric informatia. "Nici macar nu am purtat vreo negociere cu acest grup", a spus el.

Centrul National Media detine patru televiziuni: National TV, postul de stiri N24, postul de muzica Favorit TV si postul regional Transilvania TV. La acestea se adauga posturile de radio National FM si Favorit FM, cotidianul Realitatea Romaneasca si publicatiile locale Crisana, Realitatea Bihoreana si Reggeli Ujsag.

National TV, principalul post al grupului, inregistreaza varfuri de audienta situate in jurul a 100.000 de telespectatori in zilele bune, iar ratingul mediu pe minut se situa la inceputul verii intre 25.000 si 35.000 de telespectatori. Potrivit ultimelor date disponibile, prin Studiul de Audienta Radio (mai 2007), National FM are o cota de piata la nivel urban de 1%.

Pe piata media circula de peste doi ani diverse zvonuri privind interesul fratilor Micula de a vinde cel putin o parte din Centrul National Media, zvonuri dezmintite sau neadeverite de fiecare data.