S-a aprobat

Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari si a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar public ***

de     HotNews.ro
Vineri, 7 septembrie 2007, 0:00Ordinul nr. 2263/C din 3 septembrie 2007 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari si a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar public.

Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici organizeaza anual, de regula in perioada 1-31 octombrie, examenul de notar public pentru notarii stagiari, cu acordul ministrului justitiei.

#La examenul de notar public se pot prezenta notarii stagiari care implinesc 2 ani de stagiu in luna in care se sustine examenul.
#La cerere, Colegiul director al Camerei notarilor publici, denumit in continuare Colegiul director, poate aproba participarea la examenul de notar public si a notarilor stagiari care au efectuat un an de stagiu pana la data examenului, daca acestia s-au remarcat in profesie si anterior angajarii ca notar stagiar au exercitat si alte functii de specialitate juridica de cel putin un an
Data sustinerii examenului si posturile vacante se comunica cu 30 de zile inainte de aceasta data, in vederea instiintarii candidatilor, camerelor notarilor publici, care le vor afisa la loc vizibil si accesibil publicului, si se publica, in acelasi termen, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, precum si pe paginile de internet ale Uniunii si Ministerului Justitiei.
#Cu cel putin 15 zile inainte de data examenului, presedintele Uniunii stabileste ora si locul desfasurarii examenului. Acestea vor fi comunicate camerelor notarilor publici, care le afiseaza in vederea instiintarii candidatilor, in acelasi termen, iar ora si locul desfasurarii examenului se publica pe paginile de internet ale Uniunii si Ministerului Justitiei.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


219 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by