Admiratorii se intrec sa-si declare preferintele in cadrul unui sondaj postat pe www.protv.ro, iar voturile inregistrate pana acum contureaza deja clasamentul final. Elena Udrea conducea ieri detasat cu peste 5.000 de optiuni, urmata la distanta considerabila, aproape 2.000 de voturi, de mezina presedintelui Traian Basescu.

Frumoasele incluse in campania de alegere a celei mai sexy prezente de pe scena politica sunt Raluca Turcan (PLD), Elena Udrea (PD), Elena Basescu (PD), Olguta Vasilescu(PRM), Daciana Sarbu (PSD), Roberta Anastase (PD), Lavinia Sandru (PIN), Anca Boagiu (PD), Corina Cretu (PSD) si Oana Zavoranu (PRM).

Toate sunt ambitioase, cochete si cu atat mai atragatoare pentru barbatii care apreciaza la reprezentantele Evei combinatia dintre frumusete si putere.

FRUNTASE

Primele trei locuri ale topului erau ocupate ieri, in ordinea voturilor obtinute, de Elena Udrea, Elena Basescu si Oana Zavoranu, iar Daciana Sarbu, Olguta Vasilescu, Lavinia Sandru, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Anca Boagiu si Corina Cretu completau descrescator restul clasamentului.

LIPSA DE EXPERIENTA

Elena Udrea a atras cele mai multe voturi, confirmand astfel ca nu sunt suficiente doar un chip frumos si un trup armonios pentru a atrage atentia, atribute pe care le regasim si la celelalte candidate. Mai mult ca sigur, in cazul ei a atarnat in balanta si faptul ca aproape fiecare actiune pe care o intreprinde reprezinta un subiect incitant si controversat.

Aflata la inceput de drum in politica, Elena Basescu straluceste deocamdata pe podiumurile de moda, pana cand va dovedi ca are un cuvant de spus si in arena politica.