Spectacolul „OuiBaDa” va fi prezentat in premiera absoluta la Festivalul 'George Enescu' pe 14 septembrie 2007 la Teatrul de Comedie din Bucuresti, informeaza un comunicat al Fundatiei Art Production.

Absolvent al Scolii de Coregrafie din Bucuresti, Gigi Caciuleanu a studiat baletul academic, dar inca din scoala, descopera si adera la dansul lui Miriam Raducanu. Ajunge foarte repede solist al Operei din Bucuresti, unde interpreteaza roluri de balet clasic, dar practica in acelasi timp dansul profund modern si contemporan al lui Miriam Raducanu.

Se stabileste in Franta unde cunoaste consacrarea internationala, ocupand pozitii de top in companii renumite de teatru si coregrafie. Doua tari, Franta si Chile, i-au incredintat trupele lor nationale de dans contemporan.

In 1994, este decorat de catre statul francez, cu gradul de „Chevalier de L’Ordre des Arts et Lettres”, iar in 2002 primeste medalia 'Steaua Romaniei' cu rangul de Cavaler.

„Simt ca a venit astazi momentul pentru mine sa creez si in Romania un spectacol care sa promoveze scoala romaneasca de dans contemporan; un spectacol al unei scoli actuale de gandire, de tehnica si de traire artistica a dansului, pentru a fi prezentat atat in tara cat si peste hotare.

Sunt convins ca „OuiBaDa” demonstreaza existenta unei scoli romanesti valoroase de dans contemporan. Sunt multumit ca am reusit sa aduc acest spectacol pe scena Festivalului George Enescu, sprijinit de o banca de renume, Raiffeisen Bank”, a declarat Gigi Caciuleanu.

In premiera, in 14 septembrie, spectatorii vor putea trai magia dansului contemporan intr-o poveste uluitoare - de la indepartat la apropiat, de la particular la universal - „OuiBaDa” de si cu Gigi Caciuleanu.