Cantareata de muzica rap Foxy Brown a fost trimisa la inchisoare pentru un an de zile deoarece a incalcat termenii eliberarii conditionate, informeaza bbc.com. “Nu am de gand sa-ti mai dau o sansa.”, i-a spus judecatorul cantaretei.

In luna octombrie Foxy Brown a fost eliberata conditionat, dupa ce a fost arestata pentru ca a atacat doua angajate ale unui salon de infrumusetare in august 2004.

Artista, al carei nume real este Inga Marchand, a fost din nou arestata pe data de 14 august a acestui an pentru ca a lovit o vecina.

Inainte de a se da sentinta, cantareata i-a cerut judecatorului sa ii mai acorde o sansa, promitandu-i ca pe viitor se va comporta corespunzator.

Judecatorul a hotarat ca Foxy Brown sa fie detinuta pe o perioada de un an dupa ce a aflat ca Foxy Brown a calatorit in afara New York-ului si ca s-a mutat din New York in New Jersey fara a avea permisiunea instantei de judecata. De asemenea, un alt motiv pentru care cantareata a primit aceasta pedeapsa a fost absenta acesteia de la cursurile pentru stapanirea furiei.