Postata de: BOGOS DAN

La data: 10 Septembrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 19024

Stimate D-le primar

In urma cu cateva luni a inceput asfaltarea la str. Spicului si o parte a strazii Sitarilor. Pana aici toate bune. Firma care are acest contract de asfaltare a utilizat str. Sitarilor (partea de sus a strazii ce face legatura cu str. Spicului) pentru evacuarea materialului excavat si pentru accesul cu materiale pentru asfaltarea celor doua strazi.

In doua reclamatie anterioara am trimis si pozele cu starea actuala a acestui segment de drum dar se pare ca reclamatile mele au fost cenzurate neaparand in pagina dumneavoastra si normal fiind lasate fara raspuns.

In urma acestor activitati, acest tronson care nu are nici o fundatie, avand doar un strat de pietris pus de catre locuitorii din zona, s-a distrus datorita sutelor de masini a firmei de constructii, masini de tonaj foarte mare care au trecut pe acest tronson.

Avand in vedere ca a fost turnat deja covorul asfaltic pe cele doua strazi, ni se pare normal ca aceasta firma sa aduca acest tronson a strazii Sitarilor macar la faza care a fost inainte de al folosi. Santurile produse de camioanele grele face imposibil accesul in aceasta zona fara sa-ti produci pagube mari masinii.

De accesul pietonal nici nu poate fi vorba mai ales dupa ce ploile au umplut la maxim toate aceste santuri. Si se spune ca este intravilan Cluj Napoca.

Consider ca aceasta nepasare a constructorilor este de neacceptat. Era suficient sa reniveleze strada si sa puna cateva bascule de piatra. As dori sa stiu totusi ce are in plan primaria cu acest tronson a strazii Sitarilor. Asfaltarea se va face cu jumatati de masura sau se va continua asfaltarea acestei strazi pana la strada Spicului.

Se pare nici conducta de apa instalata de ceva vreme nu poate fi folosita. Imi dau din ce in ce mai mult seama ca totul se face la jumatate de norma ca si inainte.

Am dori sa stiu ce demersuri trebuie facute ca primaria sa introduca pana la urma lumina stradala si in aceasta zona, avand in vedere ca stalpii electrici exista, si acestea instalati pe banii mei.

Domnule Primar, ati eliberat autorizatii de constructie in acesta zona dar deocamdata Primaria nu a introdus reteaua de canalizare, apa, curent si mai nou firma ce detine contractul de asfaltare ne face mai mult rau decat sa ne ajute.

In speranta ca aceasta a 3-a reclamatie va ajunge la dumneavoastra, astept raspuns.

www.domnuleprimar.ro