Carrefour MasterCard este un card cu utilizare internationala, fiind lansat din dorinta de a oferi clientilor un produs mai avantajos, care sa le confere un statut privilegiat, ori de cate ori sunt la cumparaturi in magazinele Carrefour.

Succesul inregistrat in cazul actualului card Carrefour-BRD Finance, card proprietar, a determinat initierea proiectului de lansare pe platforma MasterCard, fiind adaugate mai multe beneficii, si extinzandu-se aria de utilizare. Reducerile permanente din magazinele Carrefour, emiterea gratuita si absenta comisionul anual sunt cele mai importante caracteristici.

Clientii au la dispozitie un buget de pana la 20.000 RON care poate fi utilizat pentru cumparaturi in tara si strainatate, la orice comerciant acceptant MasterCard. De asemnea, prin intermediul cardului, pot obtine numerar de la orice ATM care afiseaza sigla MasterCard si pot plati on-line, pe site-urile care permit tranzactii electronice.

In plus, in functie de modalitatea de utilizare a cardului, clientii pot opta pentru rambursarea capitalului, fie in sume minime, cu o dobanda lunara de 2%, fie integral, fara niciun cost, in cadrul perioadei de gratie de minimum 18 zile si maximum 47 de zile.

Integral in Smart Financial