Printre schimbarile cele mai importante ale acestei toamne la TVR 2 se numara mutarea principalului program informativ al postului, „Ora de stiri”, prezentat de Adriana Muraru, la ora 21.30, cu jumatate de ora mai tarziu decat era pana acum. Ca urmare, filmele serii vor incepe la ora 22.30, iar in weekend vor fi difuzate de la ora 23.30.

Noutati din grila

In aceasta seara incepe un serial produs in Italia, „Noi inceputuri”, care va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 11.40. Serialul are 60 de episoade si spune povestea unei familii contemporane de industriasi.

Marti va debuta cel de-al doilea serial nou la TVR 2: „Elisa”, o poveste de dragoste dintre doi tineri despartiti de rang, de avere si de intrigile familiilor lor. Cele 52 de episoade vor fi difuzate in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18.35.

Al treilea serial din grila de toamna va putea fi urmarit la TVR 2 incepand de sambata, 22 septembrie, de la ora 20.00. „Dreptul la aparare” este o drama despre un grup de avocati italieni dedicati meseriei lor si care, saptamanal, vor rezolva cazuri complicate.

TVR 2 va incepe sa difuzeze in septembrie serialul „Crima in suburbie”. Prima serie a acestei productii a putut fi urmarita de telespectatori si vara trecuta. Acum, postul public va relua primul sezon si va continua cu cel de-al doilea.

Din luna octombrie, postul public va difuza un program intitulat „Familii in impas”, care isi propune sa ofere solutii in cazul in care oamenii se imprumuta si cheltuiesc sume mai mari decat pot castiga.

TVR 2 a programat pentru aceasta luna documentarul „Codul lui Da Vinci”, care va fi difuzat miercuri, de la ora 20.35, si „Viata la metrou”, programat joi, de la ora 20.00. Serialul face o radiografie a lumii subpamantene din citadela londoneza. Doua episoade sunt dedicate atentatelor cu bomba din 7 iulie 2005.

Postul public va difuza in aceasta toamna productiile europene „Fratia lupilor”, „Luther”, „Ingeri cazuti” sau „Respiro”, precum si productiile americane „Stralucirea eterna a mintii neprihanite”, „Viata mea”, „Pacat originar” sau „Final ca la Hollywood”.

Integral in Evz