Articol postat pe site-ul oficial al Rapidului

"Cu aproximativ o ora si jumatate inaintea inceperii meciului Steaua - Rapid, in zona Pietei Moghioros s-a petrecut un fapt mai mult decat regretabil (ca sa fim eleganti) al carui erou negativ a fost jucatorul stelist Valentin Badea. Acesta a fost injurat de un suporter rapidist, aflat in autoturismul personal alaturi de alte patru persoane.

Chiar daca stelistul avea motive sa fie deranjat, nu avea, in niciun caz, voie sa reactioneze in felul in care a facut-o ulterior. Pentru ca Badea s-a dat jos, a deschis portiera masinii respectivului suporter si l-a lovit bestial, cu pumnul, umplandu-l de singe.

Imediat, a aparut la fata locului un bodyguard al stelistului, care, dintr-un pumn, a spart geamul portierei masinii in care se afla victima lui Badea!

Cel agresat a depus plangere, imediat, la Sectia 22 Politie, avand si imagini (luate cu ajutorul unui telefon mobil) care dovedesc agresiunea jucatorului stelist. Acesta si-a contactat, a doua zi, victima si i-a propus ajungerea la o intelegere amiabila. Ceea ce, logic, inseamna ca si-a recunoscut vina, nu?"

Versiunea lui Vali Badea

Jucatorul a confirmat ca a fost implicat intr-o altercatie: "Intr-o masina erau cinci rapidisti si m-au injurat. M-am dus sa ii intreb de ce ma injura si cind m-am apropiat de masina, unul dintrei a deschis brusc portiera si m-a lovit cu usa peste picior. Dupa aceea, am avut o altercatie". (declaratie gsp.ro)

Vali Badea a negat ca sr fi sunat pentru "a cadea la o intelegere".