Clientii persoane juridice ai Romtelecom pot opta, incepand cu data de 15 octombrie, pentru un tarif unic de 0,027 euro pe minut, valabil pentru apelurile nationale si locale in reteaua Romtelecom, indiferent de palierul orar si de zi. Tariful unic va fi oferit ca parte a noilor abonamente “Tarif Unic”, al caror cost variaza intre 13 si 180 de euro.

„Companiile care folosesc serviciile Romtelecom au nevoie de flexibilitate si de tarife competitive pentru serviciile de comunicatii, care sa le asigure o comunicare buna cu partenerii lor de afaceri sau cu clientii, indiferent de locul in care acestia se afla in Romania.

De aceea am conceput oferta cu un tarif unic in reteaua Romtelecom, care include preturi pentru apeluri nationale mai mici cu pana la 46%” a declarat George Makowski, director executiv comercial - segment business.

Anul trecut, Romtelecom a inregistrat venituri de 894,8 milioane euro, cu 3,8% mai mici decat in 2005, iar profitul net a atins valoarea de 55,2 milioane euro, in scadere fata de 84,9 milioane euro, valoare inregistrata in anul anterior.

Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, grupul elen OTE fiind actionarul majoritar cu 54,1% din actiunile companiei, statul roman controland restul actiunilor.