Biletele pentru concertul Pet Shop Boys care va avea loc pe 19 octombrie la Sala Palatului se pun in vanzare miercuri, la Sala Palatului, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National si on-line, pe www.bilete.ro, www.blt.ro si www.biletedelatati.ro, la preturi cuprinse intre 100 si 500 de lei.

Concertul va incepe la ora 19.00, spectacolul facand parte din turneul de promovare a albumului “Fundamental”, al noualea din palmaresul trupei.

Biletele vor fi impartite pe cinci categorii, in functie de sector, la care se adauga cele la categoria VIP. Astfel, biletele pentru categoria I (sectoarele A, B si C) vor costa 300 de lei, cele pentru categoria a II-a (sectoarele A, B, C, D, G, H, I), 250 de lei, iar cele de categoria a treia (F, G, H, I) vor avea pretul de 200 lei.

Biletele pentru categoria a patra (sectoarele J, M, K, L) vor fi puse in vanzare la pretul de 150 lei, iar cele pentru categoria a cincea vor costa 100 lei. Biletele VIP vor fi pentru sectorul A si vor costa 500 lei, potrivit site-ului Bilete.ro.

Prezenti pe piata muzicala timp de aproximativ douazeci de ani, membrii trupei Pet Shop Boys sunt renumiti pentru spectacolele lor live.

Incepand din 1986, cei doi membri ai trupei, Neil Tennant si Chris Lowe, au lansat 39 de single-uri care au ajuns in topul britanic, incluzand si hiturile „West End Girls“, „It’s a Sin“, „Always on My Mind“ si „Heart“.

Ultimul album de studio Pet Shop Boys, „Fundamental“, a fost lansat sub labelul Parlophone, pe 22 mai 2006. Albumul a urcat pe locul 5 in UK Albums Chart, precum si in restul Europei.

In decembrie 2006, duo-ul a fost nominalizat la doua premii Grammy Awards pentru cea mai buna Inregistrare dance („I’m with Stupid“) si pentru cel mai bun album electronic / dance („Fundamental“).

Primul extras pe single de pe ultimul album, "Fundamental" - "I'm With Stupid", a fost inspirat de relatia dintre presedintele american George Bush si fostul premier britanic Tony Blair. In prezent, este promovata piesa "Minimal" de pe acelasi album.

Pet Shop Boys au realizat, in ultima perioada, mai multe remixuri ale unor melodii celebre, precum piesa "Sorry" a Madonnei. In plus, ei au colaborat cu Robbie Williams la single-ul "She's Madonna", de pe cel mai recent album al artistului britanic.