Workshop-ul Distributia, exploatarea, marketing-ul si promovarea filmelor se adreseaza profesionistilor din industria cinematografica si de televiziune din Romania - distribuitori de film, regizori, agenti de vanzari, distribuitori sau manageri de cinematograf. Cursul va avea loc in 18 si 19 octombrie, la Hotelul K+K Elisabeta din Bucuresti. Termenul limita pentru trimiterea candidaturilor este 11 octombrie, ora 16.

In cadrul cursului, participantii vor afla de la traineri informatii despre marketing-ul de film si de ce este el necesar, cum pot fi atrasi agentii de vanzari internationali. Expertii vor face o trecere in ansamblu a problemelor legate de distributia cinematografica.

Workshop-ul va implica 6 - 8 ore de lucru pe zi. Pe langa prelegerile trainer-ilor, participantii vor avea ocazia sa vizualizeze si sa dezbata unele filme, ca studii de caz. De asemenea, ei vor putea purta discutii informale cu expertii modulului, in timpul pauzelor.

Scopul workshop-ului este de a oferi informatii folositoare profesionistilor implicati in activitati de productie, distributie, proiectie si marketing / promovare a filmelor, de a inspira deschidere si vointa de colaborare in cadrul unei echipe creative si de a creste oportunitatile accesului pe piata al autorilor din Romania.

Pentru a obtine un loc la eveniment, candidatii trebuie sa trimita toate documentele precizate la http://www.pre-mediasupport.ro intr-un pachet, la sediul Centrului National al Cinematografiei, pana in 11 octombrie 2007, ora 16.

Nu exista taxa de participare si nu se deconteaza cheltuielile de transport si cazare.