Zana Andreea Marin nu va mai fi singura vedeta care face surprize placute oamenilor necajiti. Mihaela Radulescu revine din 23 septembrie cu emisiunea "Duminica in familie", in cadrul careia a inclus rubrica "Dar din dar se face rai", in care se promoveaza actul caritabil si ajutorarea semenilor. Adica un fel de "Surprize, Surprize" la scara mai mica, anunta Tv Mania.

Comparatia dintre cele doua emisiuni o vom putea face chiar la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca pe 22 septembrie se intoarce la lucru si Andreea Marin.

Dar, daca e sa luam de buna o serie de declaratii pe care Mihaela Radulescu le facea la inceputul acestui an, chiar intr-un interviu aparut in Ziarul, atmosfera din cadrul rubricii "Dar din dar se face rai" ar trebui sa difere simtitor de cea cu care ne-am obisnuit in platourile de la "Surprize, Surprize".

Fire pragmatica

Mai exact, vedeta Antena 1 afirma, dand vina pe pragmatismul care o caracterizeaza, ca daca ar fi nevoita sa prezinte o emisiune "in care sa planga toata lumea sau eu sa fac pe toata lumea sa planga, poate mi-ar veni sa pun mana pe omul ala si sa-l izbesc de toti peretii pentru ca n-a trecut de 10 ani pe acasa ca sa-si vada parintii batrani sau bolnavi.

Trebuie sa ai o anumita structura pentru a putea intelege emotia sau drama unui om."

Romanul este plangacios

Probabil, cazurile care se vor regasi in cadrul "Dar din dar se face rai" vor fi alese si prezentate in asa fel de Mihaela incat sa nu exploateze firea romanului, caracterizat de catre diva drept "plangacios" in interviul din Ziarul: "Este clar ca romanul este foarte plangacios pentru ca ma uit la ce audiente fac telenovelele la care se plange in draci.

La "Surprize, Surprize" se plange in draci, la "Din Dragoste", sau la "9595", la fel. La "Tradati in Dragoste" se plange de nervi si tot asa. Acestea sunt emisiuni care fac audienta exploatand pana la urma firea omului", preciza Mihaela.

integral in Ziarul