Managerul lui Britney Spears si-a dat demisia luni, la cateva ore dupa ce avocata cantaretei a luat decizia de a nu o mai reprezenta in instanta, informeaza people.com.

“Va transmitem cu tristete ca am incheiat colaborarea cu Britney Spears”, a transmis compania de management The Firm. “Consideram ca Britney este foarte talentata si a realizat piese excelente. Insa anumite lucruri ne-au impiedicat sa ne facem in mod corespunzator treaba. Ii dorim lui Britney numai bine.”. Compania nu a specificat care au fost lucrurile care au dus la aceasta hotarare.

Insa, se pare ca motivul pentru care managerul a demisionat a fost esecul lui Spears de la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music.

Spears a fost reprezentata in ultima luna de Jeff Kwatinetz de la compania The Firm. Acesta a fost cea de-a doua persoana care a parasit-o pe Britney Spears luni.

Luni dimineata, Laura Wasser a renuntat sa o mai reprezinte pe Britney in procesul in care cantareata se lupta cu fostul ei sot, Kevin Federline pentru obtinerea custodiei copiilor.