„Evenimentul este unicat pentru ca prezinta exclusiv oferte de creditare. In plus, la CreditExpo nu vin doar banci, ci si Institutii Financiare Nebancare. Vom acorda si consultanta“, spun reprezentantii Creative Brand Communication, unul dintre organizatorii evenimentului alaturi de Plus Media.

In ziua de deschidere a tirgului se va organiza si o conferinta dedicata oamenilor de afaceri. La eveniment vor participa cinci institutii de credit. Pe lista expozantilor regasim Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca, ATE Bank, Bank of Cyprus si Porsche Bank (specializata pe leasing).

De asemenea, la tirg vor fi prezente si Institutii Financiare Nebancare precum Credit Team sau Urgent Credit, dar si firme de consultanta cum este cazul Finzoom. „Expozantii se vor prezenta cu cele mai recente produse care sa acopere toata gama de credite“, spun organizatorii.

Incepind cu anul viitor, tirgul se va desfasura, in afara de Bucuresti, si in alte patru orase importante ale tarii (Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta).