Britney Spears a fost obligata de instanta sa se supuna de doua ori pe saptamana unor teste antidrog si antialcool, potrivit documentelor aflate la dosar in procesul in care cantareata se lupta cu Federline pentru obtinerea custodiei copiilor, informeaza examiner.com.

Hotararea a fost luata luni de un judecator, care a cerut ca ambii parinti sa nu consume alcool si droguri in prezenta copiilor si nici cu cel putin 12 ore inainte de a avea grija de ei. Insa, judecatorul a hotarat ca Spears este singura care trebuie sa fie supusa unor teste in mod regulat.

“Bazandu-se pe dovezile prezentate pana in prezent, instanta a ajuns la concluzia ca Spears se afla frecvent sub influenta drogurilor si a alcoolului.”, a consemnat judecatorul Scott M. Gordon la dosar.

De asemenea, judecatorul a mai spus ca Spears trebuie sa se intalneasca cel putin opt ore pe saptamana cu un specialist in consiliere parentala, care va observa, va analiza si va raporta justitiei lucruri referitoare la comportamentul acesteia cu micutii.

Spears si Federline s-au casatorit in luna octombrie a anului 2004. Spears a intentat proces de divort in noiembrie 2006, iar acesta s-a incheiat pe 30 iulie.

Justitia a hotarat atunci impartirea in mod egal a custodiei celor doi copii - Sean Preston (2 ani) si Jayden James (1 an), insa Federline a deschis la putin timp dupa aceea un proces in care cere custodia totala a baietilor.