Vanessa Hudgens are de gand sa profite de scandalul provocat de aparitia pe internet a unor fotografii nud ale sale si a hotarat ca cel mai bine ar fi sa pozeze pentru o revista de barbati, informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita din “High School Musical” a recunoscut recent ca s-a lasat fotografiata nud, insa a spus ca a realizat acele fotografii doar pentru iubitul ei, Zac Efron.

Insa, pozele au ajuns in mainile unei alte persoane, care a realizat imediat ca poate castiga o avere daca le va face publice. Aceasta persoana a publicat fotografiile pe internet, fapt ce a provocat un intreg scandal in ceea ce o priveste pe Hudgens.

Astfel, Hudgens a hotarat ca cel mai potrivit lucru pe care l-ar putea face in urma aparitiei fotografiilor, ar fi sa pozeze de bunavoie intr-o revista destinata barbatilor.

Actrita a declarat: “Cred ca faptul ca sunt femeie si sunt in stare sa arat ceva sexy este minunat. Sa poti sa le arati tuturor ca te simti bine in pielea ta este un lucru bun. Sunt hotarata sa pozez nud pentru o revista, insa nu pentru Playboy.”.