Postata de: Geonea Ionel

La data: 20 Septembrie 2007

Tip: Opinie

Cod: 19200

Strada Bitumului, fara canalizare

Buna ziua,

Ma numesc Geonea Ionel si locuiesc in sectorul 5 al Capitalei pe Str. Bitumului (zona Sos. Alexandriei).

Ca un onest si corect contribuabil, va solicit sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la urmatoarele PROBLEME:

Am avut ghinionul ca a plouat consistent vara aceasta. Nu exista canalizare. Apa intra de pe strada de-a dreptul in case. Am scos apa cu galetile. Ma gandesc ca a venit toamna si va veni iarna care nu-i ca vara.

Pe cand vom intra si noi in capitala europeana, pe cand se vor aplica directivele UE si la noi in cartier?

Dupa cum stiti problemele de poluare sunt foarte atent supravegheate de organele specializate.

As vrea sa va atentionez cu o problema care va cauza multe neplaceri si care se intimpla si in sectorul 5.

Multe din casele construite in zona si imprejurimi nu au canalizare, iar deversarile apelor uzate se fac prin fose care nu sunt facute conform normelor, practic toate apele menajere scurgandu-se in panza freatica. Avem curti de 150 mp in care exista casa, fantana si fosa.

Consecintele vor fi dramatice...

V-as ruga sa dispuneti masuri imediate pentru stoparea poluarii pinzei freatice.

Imi aduc aminte de un fragment dintr-un discurs al Dvs: societatea civila trebuie sa ia atitudine fata de ignoranta autoritatilor centrale si locale. Cred ca trebuie urmat sfatul Dvs.: o sa constituim, cat mai repede posibil, un grup de initiativa care sa semnaleze toate aspectele urbanistice ale zonei in mass-media bucuresteana.

Opinia mea este ca a venit momentul schimbarii mentalitatii bucuresteanului: votul acestuia trebuie sa se fie urmarea activitatii depuse de catre primar in timpul mandatelor (banuiesc ca sunteti de acord cu mine ca este mai util ca <>; si nu numai pe discutii fara rost din perioada alegerilor).

Multumesc pentru faptul ca ati avut timp sa cititi aceasta petitie si va rog respectuos sa-mi raspundeti cat mai concret. Cred ca cei mai multi dintre cetatenii acestui sector sunt satui de promisiunile facute in cei 16 ani de <>.

Am mare incredere, ca de altfel multi cetateni din acest sector, in capacitatea Dvs. de transparenta, corectitudine si intelegere a problemelor noastre.

Cu deosebita stima,

Ionel Geonea

www.domnuleprimar.ro