Targul de credite „CreditEXPO” si-a deschis portile ieri, la World Trade Plaza din Bucuresti si se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor care vor sa economiseasca timp in procesul de informare.

Vizitatorii care au pasit ieri pragul targului au putut constata insa ca bancile nu s-au inghesuit sa-si prezinte ofertele. BCR, Banca Romaneasca, ATEBank si Bank of Cyprus sunt singurele care au ales sa-si expuna conditiile de creditare in cadrul acestui eveniment.

Cea mai mare parte dintre cei aproximativ 15 expozanti sunt institutii financiare nebancare sau brokeri de credite, care ofera consiliere asupra posibilitatilor de finantare ale mai multor banci. Brokeri de credite precum Credit Team, Urgent Credit si Ymax Premier Team au standuri la targ, alaturi de firme de consultanta cum ar fi Finzoom.

Miza: 8.000 de vizitatori

Organizatorii spera sa atraga la aceasta prima editie a „CreditEXPO” in jur de 8.000 de vizitatori. In anii urmatori, editia din Capitala desfasurata toamna va incheia o serie de cinci expozitii in diverse orase ale tarii:

„Piata creditelor in dezvoltare puternica, alaturi de maturizarea cererii au creat conditiile organizarii acestui targ, care este o manifestare itineranta.

Avem un plan de dezvoltare a brandului, potrivit caruia in fiecare an vom organiza aceasta manifestare in Bucuresti si in alte cinci orase din Romania”, a declarat Felicia Iordache, directorul general al Plus Media, una dintre companiile care a organizat targul, alaturi de Creative Brand Communication.

Integral in Evz