Acest atac DNS de manipulare exploateaza o vulnerabilitatea identificata in cadrul versiunilor 8 si 9 de servere BIND DNS si permite unui hacker sa directioneze cererile de site-uri de la utilizatori pentru a le falsifica. Ca rezultat, informatii personale, cum sunt numele de utilizator, parolele si conturile cardurilor de credit, pot fi aflate.

"Application Intelligence din Check Point SmartDefense Service protejeaza clientii de cache poisoning de amenintarile curente, dar si de alte atacuri similare. Check Point ofera companiilor protectie superioara pentru riscurilor generate de aplicatiile consumer IM, peer-to-peer si Skype", afirma reprezentantii Check Point.

Check Point Software Technologies a anuntat ca gateway-urile de securitate enterprise au abilitatea de a bloca Skype v3, ultima versiune a aplicatiei consumer VoIP.

Aceasta dezvoltare imbunatateste capabilitatile de prevenire a accesului neautorizat integrate in SmartDefense de la Check Point. Noul produs are capabilitati de management si blocare Skype v3, virusul w32/Ramex.

Integral in Smart Financial