In prezent, ferestrele SUKI, in forme si modele variate, a caror calitate este certificata ISO 9001, fac parte din casele a zeci de mii de romani, oferindu-le confortul si siguranta de care au nevoie.

Franciza Fereastra Suki isi propune sa atraga intr-un parteneriat de succes potentiali colaboratori carora sa le ofere sansa de a-si dezvolta propria afacere intr-o asociere pe termen lung.

Francizorul SUKI pune la dispozitia viitorului sau partener francizat un concept cu totul inedit de showroom - SUKI BOX, dotat cu mostre relevante, soft profesional de ofertare, aparatura IT, materiale publicitare si obiecte promotionale menite sa faciliteze procesul de vanzare;

partenerul francizat SUKI are misiunea de a organiza si desfasura activitatea de comercializare a diferitelor modele de ferestre si usi din PVC.

"Intre principalele responsabilitati ale partenerului francizat SUKI mentionam: activitatea de ofertare, contractare si vanzare catre clientul final a diferitelor modele de ferestre si usi din PVC si/sau aluminiu, fiind in contact permanent cu diferitele profiluri de clienti si raspunzand cu promptitudine la solicitarile acestora.

Veniturile viitorului partener francizat SUKI vor fi direct proportionale cu efortul de vanzari depus".

Integral in Smart Financial