Lewis Charles a finalizat achizitia a 50% din compania romaneasca Gold SPV pentru suma de 13 milioane de euro. Gold SPV detine in Mogosoaia un teren cu o suprafata de 55.700 de metri patrati.

“Fondul britanic intentioneaza sa dezvolte pe acest teren, in parteneriat cu dezvoltatorul Alchemy Development Management, un complex rezidential ce va cuprinde peste 1.000 de apartamente, dispuse in 14 blocuri”, se arata intr-un comunicat remis de companie.

Proiectul va fi construit in faze derulate pe parcursul a patru ani, lucrarile fiind programate sa inceapa la inceputul anului viitor.

Recent, Lewis Charles a mai achizitionat un teren cu o suprafata de 99.000 de metri patrati in Ploiesti, cu 13,6 milioane de euro. Terenul va fi folosit pentru construirea unui centru comercial cu o suprafata de 86.000 de metri patrati si a unui hotel.

Lucrarile de constructie urmeaza sa inceapa in luna martie a anului viitor, dezvoltator fiind firma britanica Westhill Investments.

Pe langa cele doua proiecte, Lewis Charles Romania mai are in pregatire o investitie intr-un centru de afaceri localizat in Otopeni.

Un articol de Alexandru Urzica

Integral in Business Standard