Show auto

Cateva mii de ploiesteni s-au adunat weekendul acesta in parcarea hipermarketului Carrefour pentru a asista la Parada Masinilor Tunate. In concurs s-au inscris peste 50 de masini din toata tara, ai caror proprietari au investit bani grei in a le face cat mai aratoase.

Multe dintre autoturisme aveau boxe performante, dvd-uri cu monitoare in tetiere, jenti de mii de euro perechea si multe alte accesorii de ultima generatie. Prezentarea masinilor a fost asigurata de o agentie de modelling, fetele frumoase atragand tot atatea priviri admirative ca si exponatele.

„Este prima data cand venim la Ploiesti cu un asemenea show si ma bucur ca avem o asistenta numeroasa”, a declarat Gratian Sonu, organizatorul evenimentului.

Printre vedetele concursului s-a numarat un BMW 325 i, modificat, evaluat de proprietar la peste 50.000 de euro. „Am bagat foarte multi bani in masina asta. Sunt fan BMW si am vrut sa am cel mai tare model din tara. Numai linia audio m-a costat aproape 10.000 de euro.

Motorul a fost si el modificat, ajungand acum la 330 de cai-putere, fata de 192 cati a avut la iesirea de pe poarta fabricii”, spune, mandru de masina sa, Catalin Soare, in varsta de 33 de ani, din Bucuresti.

Masini unicat

Cea mai scumpa masina a fost un Renault Spider, editie limitata, al carei proprietar sustine ca este unica in Romania. „Este o masina creata exclusiv pentru curse. Au fost produse doar 100 de exemplare pentru circuit si numai opt pentru comercializare. Eu sunt fericitul posesor al uneia dintre cele opt masini din lume.

Integral in Evz