Reporter: Cum a fost ? Fericit ?

Razvan Rat: Sunt bucuros, dar nu cred ca am facut ceva extraordinar. Mi-a iesit jocul intr-adevar pentru ca in afara de acea reusita am dat si o pasa de gol. Sincer, nu ma asteptam sa marchez pentru ca eu sunt responsabil cu centrarile de gol .

A fost greu sa treceti de Dnepr?

Rat: A fost foarte greu pentru ca in prima repriza am jucat dezastruos, dar la pauza Mircea Lucescu a avut o "interventie tare" asupra noastra, care si-a facut efectul. Mai mult decat atat, ne-am gandit si la patronul nostru Rinat Ahmedov pentru ca a fost ziua lui si ne-a rugat sa ne luam revansa in fata unei echipe pe care nu o mai invinsesem de doua sezoane .

Au crescut sansele la titlu?

Rat: Greu de spus, mai ales ca in retur jucam in deplasare cu principalele noastre contracandidate (Dnepr si Dinamo Kiev). Trebuie sa recunosc ca Protasov a facut treaba buna la Dnepr!

Care este secretul acestor reusite? Victorii cu Celtic in Champions League si cu Dnepr (rivala la titlu in campionat)...

Rat: Nu este niciun secret! Sunt rezultate normale pentru noi. Pot sa va raspund la aceasta intrebare, daca tot e sa vorbim despre vreun secret, doar daca depasim grupele din Champions League!

Sunt sanse?

Rat: Noi speram, dar trebuie sa castigam toate meciurile de pe teren propriu! Victoria cu Celtic ne-a dat doar un moral bun.

Crezi ca va puteti impune si in fata lui A.C. Milan?

Rat: Normal! Nu uitati ca Fenerbahce a trecut acasa de Inter Milano cand nimeni nu-i dadea nicio sansa!

Trece vreun moment fara sa nu te gandesti la apropiatul meci al nationalei cu Olanda?

Rat: Tot timpul ma gindesc. Ma streseaza ideea ca trebuie sa ajungem si noi in sfarsit la un turneu final. Nu te simti fotbalist daca nu ajungi sa joci la o asemenea competitie.

Ce-ar fi mai important pentru tine? Sa treci cu Sahtior de grupe sau sa obtii victoria cu echipa nationala in fata Olandei?

Rat: Ambele! Dar cel mai mult imi doresc sa dau o centrare de gol cu Olanda!