Marca americana de motociclete Harley-Davidson intra oficial pe piata romaneasca in aceasta luna, iar primul showroom va fi deschis pina la sfirsitul lui 2007, in Capitala. Investitia apartine companiei Automotive Trading Services (ATS), firma la care este actionar premierul Calin Popescu Tariceanu, el insusi detinatorul unei motociclete Harley.

Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brandului, dar si serviciile specializate de asistenta postvinzare. Primul showroom Harley-Davidson va fi deschis in Bucuresti pe Strada Nicolae Titulescu, existind planuri de a se inaugura in 2008 un alt showroom conform cu standardele marcii, mai precizeaza un comunicat al ATS.

„Sintem foarte incintati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decit un simplu dealer. Vom dezvolta programe speciale pentru proprietarii de Harley-Davidson din Romania.

Acestea vor include asocieri la initiativele internationale, activitati proprii distincte si, poate cel mai important, formarea unei comunitati Harley-Davidson in Romania“, a spus in comunicat directorul general Harley-Davidson Bucharest, Bogdan Bucurescu. Dealerul afirma ca vrea sa vinda 1.000 de motociclete Harley-Davidson pina in 2012.

integral in Cotidianul