Primele doua finaliste la primul reality show de la radio, organizat de radio 21 sunt Zana de pe Prut si Fata Sihastra. Fetele au fost invitate la “Dimineata Dementa” unde au stat de vorba cu nasii lor, Mihai Morar si Daniel Buzdugan si au fost „caracterizate” de catre Mirela Zivari, psiholog si parapsihologul Madame Lenoir.

Zana de pe Prut are 28 de ani, este din Husi, dar sta in Bucuresti, la camin, fiind studenta la ASE, cea de-a doua facultate. Spune despre ea ca “sunt frumoasa si imi sta bine” si ca in copilarie era foarte “rea”.

A avut o relatie de doi ani si ceva, dar s-a incheiat din pricina distantei , iar de ultimul ei prieten s-a despartit pentru ca el a calcat stramb, lucru pe care l-a recunoscut si el in direct, in discutia cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan.

Cea de-a doua mireasa, Fata Sihastra, cum a fost botezata de nasi, are aproape 19 ani, nu isi cunoaste tatal si se intretine singura de la 14 ani. A avut relatii cu doi barbati casatoriti si cu un al treilea mai mare cu 13 ani decat ea.

Este foarte frumoasa dupa cum au declarat cei care au “interogat-o” dar prea tanara pentru a se casatori, spun psihologul si parapsihologul emisiunii, potrivit carora: "Isi va gasi cu siguranta, foarte curand, iubirea, dar nu la Nunta pe NeVe, o casatorie nu e ceea ce ii trebuie acum".

Spune ca vrea un copil si o familie si ca se simte foarte singura. A vrut sa isi faca videochat, dar a renuntat pentru ca "nu e o afacere de viitor, nu e asta drumul meu", spune aceasta.

Nunta pe NeVe va continua maine cu Fata cu Coarne, potrivit unui comunicat de presa.