O prezentatoare de la o televiziune suedeza a fost aplaudata de colegii ei pentru ca si-a continuat emisiunea, dupa ce a vomitat in direct.

Eva Nazemson modera o emisiune interactiva de seara, difuzata de postul TV4 Plus. In timp ce vorbea la telefon cu un telespectator, prezentatoarei i s-a facut rau brusc si a vomat. Ea a iesit din cadru pentru cateva secunde, dar s-a reintos si si-a continuat emisiunea.

“OK, trebuie sa va dau o explicatie. Mi s-a facut rau pentru ca am dureri menstruale", a spus Nazemson, citata de The Local. "Orice se poate intampla in timpul unei emisiuni in direct”, a adaugat ea, in fata camerei de luat vederi.

Prezentatoarea si-a cerut scuze telespectatorilor pentru ce s-a intamplat si a continuat discutia cu barbatul care sunase pentru a oferi raspunsul corect la concurs.

Eva Nazemson a fost recompensata pentru curajul ei cu un buchet mare de flori din partea producatorilor. “Este cu adevarat o eroina pentru ca a avut puterea sa continue”, a declarat Linda Grahn, managerul de programe al postului

Un prezentator mai putin rezistent si-ar fi incheiat emisiunea atunci, insa Nazemson a reusit sa continue show-ul, in direct, pentru inca doua ore.

“La inceput mi-am facut griji pentru ce-o sa gandeasca telespectatorii, in special la ce-o sa spuna sefii mei, insa m-am gandit ca toti au vomitat candva “, a precizat Eva Nazemson.

Vezi Video